Professionele training en coaching

ma - vr 08:00 - 16:30 uur

Logo interflame
Logo interflame
Home 9 Controle & Onderhoud

Controle & Onderhoud

Zorg voor optimale veiligheid

Bij Interflame bieden wij uitgebreide controle- en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsapparatuur in jouw organisatie optimaal functioneert.
Regelmatige controle en onderhoud zijn cruciaal om de veiligheid te waarborgen en te voldoen aan wettelijke eisen. Onze deskundige technici staan klaar om je te helpen.

Meld je aan

Bel ons op 072 – 564 2123 of stuur ons een bericht.

Ons aanbod

Onderhoud brandblussers

Essentiële veiligheidsmaatregel voor jouw bedrijf

Bij Interflame zorgen we ervoor dat jouw brandblussers altijd klaar zijn voor gebruik door regelmatig en professioneel onderhoud uit te voeren.

Onderhoud EHBO koffers

Essentiële zorg voor bedrijfshulpverlening Bij Interflame zorgen wij ervoor dat jouw EHBO koffers altijd volledig en klaar voor gebruik zijn door regelmatig en professioneel onderhoud uit te voeren.

Onderhoud AED

Essentiële zorg voor levensreddende apparatuur

Bij Interflame zorgen wij ervoor dat jouw AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren) altijd klaar zijn voor gebruik door regelmatig en professioneel onderhoud uit te voeren.

Neem contact op

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en schrijf je vandaag nog in voor de Controle & Onderhoud diensten van Interflame. Neem contact met ons op voor meer informatie en inschrijving. Onze experts staan klaar om je te helpen met al je vragen en om je in te schrijven voor de volgende cursusdatum.